HVEM ER PROAD PROPERTY ADVISERS

Property Advisers er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, som er uafhængig af nogen samarbejdspartnere. Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, hvilket giver dig sikkerhed for vores kvalitet. Vi tilbyder professionel rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig, investeringsejendomme og udarbejdelse af markedsleje-, desktop- og valuarvurderinger.
Vi har mere end 20 års erfaring med det danske og internationale ejendomsmarked og er både medlem af Dansk Ejendomsforening og Royal Instituion of Chartered Surveyors, som er internationalt anerkendte for sine høje vurderingsstandarder.
Vores kunder spænder vidt fra store investeringsforeninger og kapitalfonde til banker, andelsboligforeninger og private investorer. Fælles for alle vores kunder er, at det er vigtigt for os at skabe et godt forhold med gensidig tillid og respekt, så vi kan give dig den bedst mulige service og individuelle rådgivning.
I ejendomsbranchen handler det om at åbne døre. Og vi åbner gerne døren for dig.
Ring til os på 70 20 30 19 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Om Torben Lund

Igennem de sidste 25 år har jeg arbejdet med mange forskellige opgaver indenfor ejendomsbranchen, herunder bolig, projektsalg, udlandssalg, erhverv mv.
I dag arbejder jeg primært med investeringsejendomme, hoteller, restauranter, etablering af andelsboligforeninger samt investeringsrådgivning.
Det er netop alsidigheden af opgaverne og de mange udfordringer i de forskellige sager, som motiverer mig. Jo mere udfordrende, jo sjovere. Og netop vores indsigt i de mange problemstillinger og fagligheden gør, at vi kommer i mål med opgaverne. Og det er jo hvad det handler om.

OM NICOLAI ELKJÆR KARHOF

Jeg har arbejdet med at sælge bolig og erhverv i snart 20 år. Opgaverne er aldrig de samme, når man både arbejder med bolig og erhverv. Detaljerne er, i mine øjne, hvor forskellen ligger. Alle har en speciel ejendom, men det er ikke alle der kan frembringe det specielle i din ejendom. Her elsker jeg, at skabe noget helt særligt. Opbygningen af strategi i forhold til at få det bedste frem i din ejendom, at gå i dybden med alle data så kunden oplever det bedste, er noget jeg synes er sjovt. Hver en lille detalje er vigtig, og grundigheden i at komme frem til kernen og skabe noget helt særligt, er det der driver mig hver dag.
Min hverdag består af alt lige fra salg af lejligheder, villaer, andelsboliger og sommerhuse, til komplicerede konsulent opgaver, hvor det handler om at optimere erhvervsejendomme og øge værdi og afkast.

OM HANNE ELKJÆR KARHOF

Jeg har arbejdet i ejendomsbranchen de sidste 15 år og gik for 2 år siden ind i ejendomsmæglerverdenen. Jeg har siddet med ejendomsbudgetter på trecifrede millionbeløb, været med til at skabe værdi for mange foreninger, i form af økonomiske analyser, regnskab og procesoptimering og et struktureret overblik for driften.
Jeg elsker min nye verden, fordi mine tidligere erfaringer egner sig godt til at kommunikere med virksomhedsejere når projekter skal økonomiseres og aktualiseres. Fra den spæde start, til at erhvervsejendommen eller projektet går i luften, er hvor jeg trives. Jeg elsker de komplicerede sager, hvor min matematiske tilgang får lov til at folde sig ud og skabe overblik.