Gammel Kongevej 95, st., 1850 Frederiksberg C

Butikslejemål med bedste beliggenhed på Gl. Kongevej

Ejendommen er opført i 1914 i en yderst flot og herskabelig murstensejendom. centralt beliggende på charmerende Gammel Kongevej med et væld af små hyggelige cafeer, restauranter og speciel butikker, side om side i en meget tiltrækkende og hyggelig atmosfære.

Der er tale om et enestående butikslejemål på i alt 577 m², fordelt på 314 m² i kælderplan samt 263 m² i stueplan. Ejendommen er yderst velbeliggende på hjørnet af Gl. Kongevej og Sankt Thomas Allé, som fører op til Frederiksberg Allé. Ejerlejligheden har ualmindelig god og bred vindueseksponering til både Gl. Kongevej og Sankt Thomas Alle.

Butiksejerlejligheden består af stort butiksområde med god loftshøjde, som giver et helt særlligt indtryk og fornemmelse, når man går rundt i butikken og med de mange forskellige detaljer og "afdelinger" i stueetagen, er der rige muligheder for mange anderledes og kreative indretninger af butikken. Der er i stueetagen endvidere indrettet toilet og kontorfaciliteter, ligesom der er indrettet med mindre lagerlokale.
Kælderen fremstår god og med stort og meget anvendeligt butiksareal, som naturligt kan opdeles i flere "afdelinger". Kælderen er ikke bare en kælder, men fremstår som en anvendelig etage. Der er ligeldes godt og højloftet lagerlokale i kælderen og et mindre thekøkken. Der er pålagt linolium i kælderen. Ejerforeningen står overfor at skal lave dræn omkring ejendommen, hvilket i særdeleshed vil gavne butikken.

Ejendommen er beliggende i en veldrevet ejerforening, og ejendommen er energimærket med karakteret D.

Lejemålet kan overtages efter aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.