Gammel Kongevej 95, ST., 1850 Frederiksberg C

Unik butiksejerlejlighed på Gl. Kongevej 95

Ejendommen er opført i 1914 i en yderst flot og herskabelig murstensejendom. centralt beliggende på charmerende Gammel Kongevej med et væld af små hyggelige cafeer, restauranter og speciel butikker, side om side i en meget tiltrækkende og hyggelig atmosfære.

Der er tale om en enestående butiksejerlejlighed på i alt 577 m², fordelt på 314 m² i højloftet kælderplan samt 263 m² i stueplan, som udbydes til salg. Ejendommen er yderst velbeliggende på hjørnet af Gl. Kongevej og Sankt Thomas Allé, som fører op til Frederiksberg Allé. Ejerlejligheden har ualmindelig god og bred vindueseksponering til både Gl. Kongevej og Sankt Thomas Alle.

Butiksejerlejligheden består af stort butiksområde med almindelig god loftshøjde, som giver et helt særlligt indtryk og fornemmelse, når man går rundt i butikken og med de mange forskellige detaljer og "afdelinger" i stueetagen, er der rige muligheder for mange anderledes og kreative indretninger af butikken. Der er i stueetagen endvidere indrettet toilet og kontorfaciliteter, ligesom der er et mindre køkken og lagerlokale.
Kælderen fremstår højloftet og med stort og meget anvendeligt butiksareal - og dermed er kælderen ikke bare en kælder, men fremstår som en rigtig god og yderst anvendelse etage. Der er ligeldes godt og højloftet lagerlokale i kælderen og et mindre thekøkken. Der er pålagt linoleum i kælderen.

Ejendommen er beliggende i en yderst veldrevet ejerforening. Der findes i ejendommen 3 fælleslån, hvoraf det sidste lån er vedtaget i efteråret 2017 til istandsættelse af kloakker og gårdareal. Køber overtager udenfor købesummen disse 3 fælleslån, som pr. 31/12-2017 udgjorde ca. kr. 360.000.
Ejendommen er energimærket med karakteren D.

Ejendommen kan overtages efter aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.