Strandlodsvej 7, 2300 København S, 2300 København S

Spændende og attraktiv investeringsejendom

Ejendommen er opført i år 1900 som en murstensejendom på den i alt 1.177 m² store grund. Ifølge BBR er der et samlet bygningsareal på 1.354 m² og et erhvervsareal på 1.177 m². Ejendommen har termovinduer og opvarmning sker via fjernvarme.

Ejendommen er beliggende i tidligere erhvervsområde, men området har været under stor udvikling de senere år og med vedtagelsen af nye lokalplaner i området, er der kommet mange nye beboelses lejligheder i området. Nærværende ejendom er omfattet af lokalplan nr. 550 (Lindgreens Allé). Området udmærker sig særligt ved sin attraktive placering tæt på Amager Strand, Metroen, café miljø og de nye indkøbsmuligheder i området i kombination med en tæt placering ind til centrum af København. I henhold til lokaplanen kan der bygges op til 150 %, svarende til ca. 1.765 m². Dette betyder, at ejendommen repræsenterer en byggeret på ca. 412 m², svarende til cirka kr. 3 mill.

Ejendommen anvendes i dag primært til kontor og lager, og den er p.t. udlejet til 3 lejere: Børnehjælpsdagen, som anvender lejemålet til kontor, administration og lager, Play-Cph, som anvender sit lejemål til teater, teaterundervisning og teater café og MF & KO Holding, som anvender lokalerne til kontor og lager i forlængelse af drift af deres VVS forretning. Ejendommen repræsenterer i alt kr. 858.791 i lejeindtægter, som for alle 3 erhvervslejemål er reguleret pr. 01.01.2020. 1. sal står tomt, og der er herudover ca. 50 m² tagetage, som bruges som lager/opbevaring af sælger.

Generelt fremstår ejendommen vel-vedligeholdt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.